Over ons

Het lukt niet iedereen om zelfstandig een stap richting de arbeidsmarkt of een opleiding te zetten. Oog voor talent helpt inwoners uit de gemeente Nijmegen die een bijstandsuitkering ontvangen daarbij.

Bij Oog voor talent kunt u werkervaring opdoen. Daarnaast is het mogelijk om vaktechnische diploma's of certificaten te behalen. Hiermee vergroot u uw kansen. Naast de werkervaring en vaktechnische diploma's kunt u ook algemene trainingen volgen, zoals computervaardigheden, solliciteren, gespreksvaardigheden en assertiviteit. Trajecten bij Oog voor talent variëren van een half jaar tot maximaal twee jaar. U kunt bij ons met behoud van uitkering aan de slag.

Leerwerkplan

Wanneer u start bij Oog voor talent, stellen we samen met u een leerwerkplan op. Hierin nemen we leerdoelen op die u stap voor stap wilt behalen. Door onze directe manier van begeleiden heeft u dagelijks contact met onze begeleiders. Hiermee krijgen uw begeleiders goed zicht op uw mogelijkheden en ontwikkelpunten en kunnen zij u optimaal begeleiden.

IrisZorg

Oog voor talent is een aparte werkcorporatie van IrisZorg. De gemeente Nijmegen probeert via de werkcorporatie mensen uit te laten stromen naar regulier werk. Oog voor talent werkt vanuit Werkplaats de Hulsen van IrisZorg aan de Tarweweg in Nijmegen. Voor meer informatie over IrisZorg kunt u kijken op www.iriszorg.nl.